Свинско бон филе с панировка и печени аспержи
(ученик)

Пресияна Тодорова

Варна, Професионална гимназия по туризъм"Д-р Асен Златаров", 11

Пресияна Тодорова
Не се отказвам лесно. Готова съм да мина през огън... виж повечея щом става дума за готвене. виж по-малко
Свинско бон филе с панировка и печени аспержи
386

Порции: 1

Съставки

Сос от червено цвекло и майонеза

Свински бульон и смес от индийско орехче със соев сос

Начин на приготвяне

Сос от червено цвекло и майонеза

Цвеклото се настъргва и се пасира. Прибавят се сметаната и солта, и се разбърква

Презентация

Майонезата се разстила в чинията, върху нея се слагат паниранете свински бон филе та. На няколко места сосът от цвекло. За завършек се слагат печените аспержи