Рулат от пилешко краче, компанирано с опашка от тигрова скарида
(ученик)

Ivan Velikov

Сливен, ПГХТ ,,АКАД. Неделчо Неделчев'', 12 клас

Ivan Velikov
Желая да творя в свободното време.
Рулат от пилешко краче, компанирано с опашка от тигрова скарида
19

Порции: 1

Съставки

Пилешки гърди и бут – 0,500 гр. Чипс от кожа Сметана – 0,030 мл. Спанак бейби – 0,020гр. Морков – 0,050 гр. Скариди тигрови опашки– 10бр. Грах – 0,040 гр. Лук – 0,080 гр. батат – 0,140гр. Гъби сотирани – 2бр. Чери домат бразирани –2 бр. Тиквички турнир

сос от бяло вино

ядливи цветя

чипс

Начин на приготвяне

Пилешки гърди и бут – 0,500 гр. Чипс от кожа Сметана – 0,030 мл. Спанак бейби – 0,020гр. Морков – 0,050 гр. Скариди тигрови опашки– 10бр. Грах – 0,040 гр. Лук – 0,080 гр. батат – 0,140гр. Гъби сотирани – 2бр. Чери домат бразирани –2 бр. Тиквички турнир

количествено определяне; -Начукваме месото и  овкусяване, завиваме на руло, Печем до кулинарна готовност в конвектомат на 190 градуса за 20мин. Плейтване

ядливи цветя

батат

Презентация

тиквички