Качамак със парфе от диви гъби,бит каймак,сотирани диви гъби и сос от пачи крак със трюфел

Кристиян Димитров

София, София

Кристиян Димитров
Качамак със парфе от диви гъби,бит каймак,сотирани диви гъби и сос от пачи крак със трюфел
8

Порции: 10

Съставки

Качамак

Патешка мас,прясно мляко,масло,сол,сирене

Начин на приготвяне

Качамак

Запържваме качамака във патешката  мас за около 2-3 Минути на средна температура докато хване лек цвят след което добавяме  предварително загрятото топло мляко към качамака и готвим като бъркаме непрестанно за около 10 минути след като е сготвен качамака на края се добавя сиренето и маслото и се изсипва във тава за да направим блатовете от качамак със дебелина около 3-4см и оставяме да изстинат.

Презентация

Качамак със парфе от диви гъби,бит каймак,сортирани манатарки и сос от пачи крак със трюфел