Филе Треска

Цветомир Цанев

Варна, Uniworld

Цветомир Цанев
Креативен,ентусиазиран
Филе Треска
40

Порции: 1

Съставки

Холандез

Холандез сос,лимонов сок,сос уорчестър

Сладки картофи

Сладки картофи,масло,индийско орехче,тиквено олио,сол,пипер

Праз конфи,Зелени аспержи

Праз,Зелени аспержи,растително масло,подправки

Окраса

Лимон,зелени свежи подправки

Риба

Филе от Треска

Начин на приготвяне

Холандез

Разтваряме соса Холандез на Кнор  и завършваме със сос уорчестър

Сладки картофи

Картофите се белят и варят с добавена сол

прецеждат се и се овкусяват с тиквеното олио,сол,пипер,индийско орехче и краве масло

Праз конфи,Зелени аспержи

Празът и аспержите се готвят на 80*С в растителна мазнина около 20-30 мин


Окраса

Окраса

Риба

В олио с лимонова трева,сол,пипер рибата се полира за около 45 Мин на 70 градуса 

Презентация

Сервира се топло