Сърф енд Търф в Азиатски стил

Брой порции: 1

Риба тон

Съставки: Сол Черен пипер Зехтин

Начин на приготвяне: 1. Формуваме филето от риба тон 2. Овкусяваме със сол и черен пипер. 3. В тиган запечатваме рибата от всички страни , без да я приготвяме , в средата рибата трябва да бъде розова .

Глазирано телешко бонфиле

Съставки: 1. Телешко бонфиле 2. Сол 3.Черен пипер 4. Зехтин 5 . Азиатско песто Кнор

Начин на приготвяне: 1. Телешкото се почиства и формува. 2. Телешкото се нарязва и се овкусява със сол и черен пипер. 3. Запечатва се в сгорещен тиган от всички страни , пече се в загрята фурна на 180 градуса за 3 - 4 мин . Още докато е топло се намазва с азиатската паста- месото трябва да е средно - изпечено.

Сотиран бейби спанак с пак чой , сусам и соев сос

Съставки: 1. Беиби спанак 2. Пак чой 3. Микс сусам 4. Сол 5.Черен пипер 6. Соев сос 7. Пилешки бульон Knorr

Начин на приготвяне: 1. В добре загрят тиган се сотират спанака и пак чой. 2. Овкусява се със сол и пипер. 3. Загасяме спанака със соев сос и поръсваме със сусам.

Презентация

1. В дълбока затоплена чиния поствяме гарнитурата от спанак , отгоре поставяме телешкият стек , върху него слаис риба тон . Декорираме с оризовия нудълс и чипса от нори , поставяме ядливи цветя и наливаме консомето отсрани .

Виж повече
588
Веселин Дойков Пловдив

Аз съм Веселин Дойков на 21 години от Пловдив! Моята най-голяма страст е сладкарството!