Патешко филе с манго и сос холандез

Брой порции: 1

Патешко филе, манго, сос Olandez на KNORR

Съставки: Допълнителни съставки : ром, валериана, растителна и животинска мазнина

Начин на приготвяне: Овкусяваме патешкото филе с къри паста и универсална подправка Knorr. Обелваме и нарязваме мангото на филийки. В тиган запичаме патешкото филе до средно изпечено. В друг тиган леко запичаме мангото и червения лук, фламбираме с ром и глазираме с мед.

Презентация

Подреждаме в черна чиния сос Olandez , отгоре кръстосваме нарязаното патешко филе. Мангото подреждаме на ветрило. Декорираме с валериана и глазирания червен лук.

606
Димитър Димитров София

"Всичко е до време, но гладът е вечен..."

СПГТ

Клас: 11