Агнешко по Гергьовски

Брой порции: 3

Ризото с агнешки субпродукти

Съставки: Зехтин Лук Ориз арборио Бяло вино Масло Агнешки субпродукти(черен дроб,сърце,чревца,шкембе) Спанак Зеленчуков бульон Knorr Пармезан Сол и черен пипер

Начин на приготвяне: Зехтина се загрява,добавя се нарязаният лук,оризът,бялото вино и маслото.След редуцирането на виното се добавят агнешките субпродукти и още масло.При пълна готовност на ризотото се прибавят спанака и пармезанаа

Мус от агнешки мозък

Съставки: Агнешки мозък Чесън Зехтин Сметана(Rama cremefine 31%) Масло Сол и черен пипер

Начин на приготвяне: Зехтина се загрява,добавят се чесънът,агнешкия мозък и маслото.При получаването на златист цвят се отстраняват и се минават през сито.Получената смес се съединява с предварително разбитата на сняг сметана.Бърка се до получаването на пихкава маса

Агнешки котлети,агнешки език,гъби кладница

Съставки: Агнешки котлети Knorr букет от Прованс Зехтин Агнешки език Гъби кладниа Масло Сол и черен пипер

Начин на приготвяне: Агнешките котлети се обезкостяват и се мариноват с Knorr букет от прованс.Зехтина се загрява и се добавя агнешкото филе,при готовност се добавят агнешкият език,гъбите кладница и маслото

Презентация

В лявата част на чинията се добавя соса и с помоща на лъжица се постига желания ефект.В дясната част се редуват агнешко филе,ризото,агнешко филе,ризото.Отстрани се добавят агнршкия език,муса от агнешки мозък,гъбата кладница,няколко листа спанак и пяната о

Виж повече
764
Станимир Калинов Пещера

Детската ми мечта,се превърна в реалност!